LEDIGE STILLINGER

TAGASKOLEN STU SØGER LÆRERUDDANNET i MATEMATIK, MED GODE RELATIONELLE KOMPETENCER til et barselsvikariat i København

TAGASKOLEN er en STU, der underviser unge med indlæringsvanskeligheder, psykisk sårbare unge samt unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelse inden for autisme og ADHD-spektret. Skolen har eksisteret på Sjælland siden 2011, og har fire afdelinger med til sammen 85 studerende.

TAGASKOLENs mission er, at alle studerende gennemfører deres uddannelse og afslutter deres STU med færdigheder og kompetencer, som efter den enkeltes udgangspunkt, sætter dem i stand til at føre et så selvstændigt og meningsfuldt voksenliv som muligt.

Til august skal vores dygtige matematikunderviser på barsel, og vi søger derfor en fuldgod erstatning.

Som underviser på TAGASKOLEN er det vigtig, at du har gode relationelle kompetencer. Du skal være nysgerrig på den enkelte studerendes motivation og møde den unge anerkendende og ressourcefokuseret. Vigtigst af alt, skal du brænde for at hjælpe studerende i alderen 16-25 år godt videre i voksenlivet.

Du skal gerne være linjefagsuddannet eller have linjefagskompetence i faget matematik. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring inden for det specialpædagogiske felt, På STU underviser vi i både boglige, sociale og personlige kompetencer, ligesom praktik og botræning er en del af uddannelsen. Har du særlige interesseområder, efteruddannelse eller lign., som kan relateres til dette, vil det være særdeles relevant at anføre i ansøgningen.

Som underviser på TAGASKOLEN vil du, ud over de almindelige undervisningsrelaterede arbejdsopgaver, få en kontaktunderviserfunktion. Du skal være indstillet på en, til tider, uforudsigelig dagligdag og være klar til at rumme og støtte de studerende i deres mangeartede udfordringer.
Læs evt. mere om skolen, dens vision, værdigrundlag mv. på skolens hjemmeside: www.tagaskolen.dk  og https://www.facebook.com/Tagaskolen-960965490580603/?ref=br_rs.

Vi tilbyder:
• En dagligdag fyldt med glade og spændende unge
• Faglig udvikling og efteruddannelse
• En hverdag fyldt med udfordringer og humor
• Relationsarbejde med de unge og deres netværk
• En arbejdsplads med godt kollegialt samarbejde
• Et job med plads til muligheder, initiativer og visioner – og med få begrænsninger

Stillingen er fuld tid og ønskes besat senest 1. august 2020- 30 juni 2021. Arbejdstiden er hverdage fra 08.00-15.30. Løn efter gældende overenskomst.

Alle ansøgninger skal sendes til job@tagaskolen.dk Ansøgningsfristen er 19 juni kl 12.00 2020. Ansættelsessamtaler bliver afholdt løbende dog hovedsagligt i uge 26. I tilfælde af spørgsmål, kan du rette henvendelse til skoleleder Espen Hjøllund på tlf: 20681346

© Copyright · Tagaskolen · Website by Websterne